Carla-de-Jong-De-sessies

De sessies

In de sessies keert een groep retraitegangers terug naar de plek waar ze aan hun trauma’s hebben gewerkt. Als hun voormalige leider zich bij heen voegt ontstaan er spanningen die hoog oplaaien en meer stuk maken dan coaching kan helen..

Lees verder…

Geheim leven

Elza Kingma groeit op in het interbellum. Ondanks de crisis van de jaren dertig kent haar leven weinig zorgen. Dat verandert met de komst van nieuwe buren.

Lees verder…

De Johansons

De Johansons is een familieroman, maar ook een verhaal over jeugddromen en de onvermijdelijke teleurstellingen die het ouder worden met zich mee brengt.

Lees verder…

Nooit meer regen

Een half jaar na de dood van Jeanne Dufour worstelen haar echtgenoot, haar zoon en haar ex-man met hun verlies en met geheimen uit het verleden.

Lees verder…

De ingreep

In een ziekenhuis wordt onder aan een trap een lijk gevonden. Was het een ongeluk of was het moord?

Lees verder…

Gebroken wit

Een ziekenhuis in opspraak. Op de kraamafdeling komt een oud schandaal boven tafel en er vindt opnieuw een medische misser van formaat plaats.

Lees verder…

Outcast

Soapster Stef Jarden staat net aan het begin van een serieuze carrière als acteur. Hij hoopt helemaal door te breken met de nieuwe film van cultregisseur Koen Welkamp. Dan wordt hij op uiterst agressieve wijze om het leven gebracht.

Lees verder…

Serpent

De moord op de extraverte Ragna Ooms zorgt voor veel onrust in de psychiatrische kliniek waar zij werkte. Tijdens het onderzoek raakt rechercheur Birgitta Reve steeds meer in de ban van de grenzeloze persoonlijkheid van het slachtoffer: een uitbundige vrouw, sexy en wellustig.

Lees verder…

In retraite

In retraite volgt Dee, Luc, Brad, Ola en Sonja. Ze komen in het Friese Gaasterland bijeen voor een tiendaagse therapie begeleid door de charismatische Catherine Richards. Ze weet zelfs door het pantser van de meest sceptische deelnemer heen te breken en smeedt een bijzondere band tussen de groepsleden.

Lees verder…