Wat ik van mijn moeder leerde

Ze zijn gearriveerd!

Eindelijk dan toch…ze staan al meer dan een half jaar te trappelen, mijn Johansons. Vandaag liggen ze in mijn handen, nog even heb ik ze voor mezelf. Over een week laat ze los, de wereld in. Dat ze maar veel vrienden mogen maken.

De Johansons

De Johansons staan al een tijdje verbolgen in de startblokken om de wereld in te gaan. Ze weten zich in mijn leven al verdrongen door nieuwe personages. Dit weekend zette ik een punt achter de eerste versie van het boek dat hen opvolgt. Fijn moment. Er valt nog een hoop te beitelen en stofferen, maar het huis staat. Nu even ademhalen en De Johansons aanmoedigen: hup jongens, sla die vleugels uit!

Trailer Schrijversexpeditie

Carla de Jong begeleidt de Querido schrijversexpeditie in de ongerepte natuur van Montenegro.

 

Carla over ‘Nooit meer regen’

oftewel de bakker die zijn eigen brood…

Aankondiging release Nooit meer regen

Op 7 oktober in de winkel! 4 november het boekfeestje aan de Herengracht!

Hut en hond

‘Hoe doe jij dat toch? Een drukke baan, een gezin én boeken schrijven?’ Een eindeloos aantal malen heb ik die vraag moeten beantwoorden.

Mijn antwoord was onveranderlijk simpel: gewoon doen. Maar…

Lees meer

Het cadeau

Nu in de winkel: Het cadeau met dertien korte verhalen van Nederlandse thrillerauteurs.

Carla de Jong: Serpent

Carla de Jong werkte twintig jaar geleden in de acute psychiatrie en schreef een klassieke whodunit die zich in die wereld afspeelt. Borderliners, spanning, moord, echtscheiding en natuurlijk: de liefde. Met in het slot zeer vaardig: de dader heeft het gedaan.

 

Boekenborrel 2013

Bibliotheek De Tweede Verdieping organiseerde in het hart van de Boekenweek een boerenborrel op donderdag 21 maart jongstleden. Tijdens de bijeenkomst gaven vier upcoming ladies van de Nederlandse thriller scène een voordracht. In korte presentaties vertelden de schrijvers Alexandra Penrhyn Lowe, Marian Mudder, Daniëlle Hermans en Carla de Jong over hun boeken. Dit is de presentatie van Carla de Jong.